O nama

Dobro došli

Firma “Dugmić” počela je sa radom 2004. godine. Za kratko vreme postali smo glavni snabdevač krojačkih radnji u širem okruženju. Svoju poslovnu aktivnost danas baziramo na tržištima Srbije i BiH. Bavimo se prodajmo svih vrsta artikala iz segmenta pozamanterije, materijala, pomoćne krojačke opreme,  a takođe vam možemo ponuditi i delove za mašine.

Trenutno smo bazirani na razvoj brenda “Krpe i kecelje” i stalnim proširenjem proizvodnog programa, koji smo pokrenuli. Osnovni proizvodi iz ovog našeg programa su kuhinjske krpe i kuhinjske kecelje. Ovi proizvodi odlikuju se vrhunskom, proverenom upotrebljivošću, istaknutim kvalitetom prirodnih materijala i zanimljivim dezenima koji će upotrebu naših proizvoda učinuti prijatnijom, a vaš kuhinjski prostor veselim i blistavim.

O našim proizvodima

U proizvodnji koristimo najkvalitetnije materijale, koji pružaju prijatnost pri upotrebi. Materijali su isključivo od prirodnih vlakana, koji nam pružaju visk kvalitet naših proizvoda. Pored sirovinskog sastava, veoma bitan faktor pri izboru materijala su i dezeni, koji će korisnicima naših proizvoda razveseliti kuhinjski prostor.

Kecelje i krpe koje proizvodimo, pokazuju odlične karakteristike pri svakodnevnoj upotrebi. Zbog prirodnoh materijala od kojih su napravljeni, ispoljavaju visok stepen upijanja i brzog sušenja vlage. Mekoća materijala omogućuje odlično prijanjanje, a kvalitet vlakana garantuje odsustvo sitnih dlačica sa staklenih, metalinih i ostalih sjajnih površina.

Naše krpe i kecelje izuzetno lako se peru. Veoma dobro reaguju na upotrebu bilo kog deterdženta. Njihova primarna karakteristika je da pri pranju lako otpuštaju sve ostatke hrane koji su se usled upotrebe zalepili i osušili na njima.

Više o nama

Ko smo mi

Mi smo trgovinska firma, koja se bavi prodajom pozamanterije i krojačke opreme. Od skora smo pokrenuli i naš proizvodni sektor, gde proizvodimo kvalitetne krpe i kecelje. Naš asortiman proizvoda, pored kuhinjskih krpa i kecelja, proširivaćemo i na druge proizvode, koje ćete imati priliku da poručite u direktnom kontaktu ili putem našeg web kataloga.

Šta nudimo

Nudimo vam širok program materijala za šivenje, dugmadi, nitni, rajsfešlusa, čičak trake, razne vrste paspulnih traka, lastiš traka u različitim širinama, veliki broj konaca različitih proizvođača, igle za ručno i mašinsko šivenje, delovi za šivaće mašine i razna krojačka oprema.

Kupovina i isporuka

Kupovinu proizvoda možete učiniti i kao fizičko lice. Svakako sve naše proizvode možete kupiti i kao pravno lice – prodavnica ili firma, pri čemu kupljenu robu možete koristiti za dalju prodaju.

Robu možete poručiti putem telefona i direktnim preuzimanjem kod nas. Takođe, poručivanje možete obaviti putem ove naše internet prodavnice, gde ćete robu dobiti na vašu adresu, jedan do dva dana, od trenutka poručivanja. Svu poručenu robu isporučujemo brzom poštom, na čitavoj teritoriji Srbije i BiH.

Klijenti i saradnici o nama

  • “Zadovoljstvo nam je da sarađujemo sa ovom firmom, sa kojmo smo otpočeli saradnju od prvog dana njenog otvaranja. Drago nam je da smo kao dugogodišnji saradnici i svedoci njenog stabilnog tržišnog razvoja, utemeljenog na dobrim partnerskim odnosima.”
    Pozamanterija Dule Bijeljina
  • “Posle dugogodišnje saradnje možemo istaći da bi želeli da naša saradnja još duže traje od ovih godina koje su za nama, a naši zajednički poslovi još više prošire i učvrste. Izuzetno smo zadovoljni dosadašnjim odnosom u poslu, jer smo se uverili u kvalitet i poslovnost našeg saradnika nebrojeno puta do sada.”
    Miltex Loznica